Nederlands

Verhalen & Ervaringen

Prachtige route waar we echt van genoten hebben, ook al viel er soms veel regen en hadden we soms stevige tegenwind. Vooral de Noordoostpolder (Flevoland) heeft ons bekoord en ook de stukken door de bossen. En we waren uiterst tevreden over de staat en de breedte van de vele autoluwe fietswegen (maar dat wisten we al langer dat Nederland op dat vlak de beste is). Klein minpuntje: de bewegwijzering was niet altijd goed zichtbaar zo laag bij de grond. Als we de route nog eens zouden fietsen, maken we zeker meer tijd om de steden, musea en mooie plaatsen langs het Ijsselmeer te bezoeken.

- Ragna van den Bergh en Stefan de Wit

"Ondanks de tropische temperatuur heb ik genoten van de route. De route is zeer gevarieerd door zowel de historische steden en dorpen, als het landschap dat voortdurend verandert. "Ik reed over oude en nieuwe dijken dan weer afgewisseld door bos en polder landschap. Een variatie van provincies met elk hun herkenbare gastvrije inwoners die je graag met trots over hun streek vertellen. Voor mij een route, met regelmatig een verfrissende duik, om nooit te vergeten!"

- Gerard

Het was een prachtige, veelzijdige en veel mooiere route dan ik van tevoren kon bedenken. Al die rijk historische vissersplaatsjes met zoveel musea. Ik heb echt genoten. 

- Truus Paulsen